Annons:

SUS kan vinna vårt pris

Utomhuskrogen Stockholm Under Stjärnorna (SUS) är den sista nominerade till Wilhelmina Skogh-priset Q2 2018.

300 miljoner kronor. Så mycket trodde Petter Stordalen att han skulle att dra in på sina krogar vid Brunkebergstorg i Stockholm i år. Denna prognos gjordes före sommaren 2018. Att han kommer att nå sitt mål är självklart.

När detta skrivs i augusti är Sthlm Under Stjärnorna den stora krogvinnaren i city. SUS förebild är The Standards takbar vid High Line på Manhattan. SUS utsikt håller faktiskt minst samma klass som kollegan på andra sidan Atlanten.

Vi gillar att gå hit och dricka. Maten är mest en förevändning för att trycka ut öl, vin och drinkar. Det bästa här är stämningen och blandningen. Hit går förvirrade turister och stockholmare som känner sig en smula obekväma på Stureplan. De står gärna i en kö på Brunkebergstorg som sträcker sig hela vägen bort till Riksbanken.

SUS en en satsning i Wilhelmina Skogs anda och med en tajming som är osannolik.

Ibland måste ha tur för att bli bäst. Det har SUS.

_____________________

Härmed är kvartalets sjunde och sista nominerad klar.

De tidigare nominerade är Norwegians nya direktlinje från Sthlm till Orlando, renoveringen av The Box i Linköping, Nordic Light i Sthlm, SAS nya superwifi, Grand Hôtels flaggsvit och BRA:s “Flyg med 100 procent biobränsle”.

 

Kommentarer är stängda.