Annons:

Annons:

Nääs Fabriker Hotell bäst på konferens i Sverige

Enligt Congrex är Nääs Fabriker Hotell och Konferens i Tollered landets bästa konferensanläggning i år. Övriga vinnare återfinns i Solna, Malmö, Bro och Stockholm.

Det är det trettonde året som Congrex delar ut sina priser till konferensanläggningar i kategorierna bästa service, bästa konferensfacilitet, bästa kök, bästa totalupplevelse, årets uppstickare och årets vägvisare.
 
Nääs Fabriker Hotell & Restaurang i Tollered får priset Bästa totalupplevelse med motiveringen ”Världsklass! En konferensanläggning som har allt. Fin omgivning, trevlig service från personalen, god mat och härlig atmosfär”.
 
Regissörsvillan Restaurang & Konferens i Solna vinner kategorin bästa kök med motiveringen ”Fantastisk smakupplevelse. Underbart komponerade rätter och intim restaurang i härlig miljö med otroligt serviceinriktad personal och kock”.
 
Årets bästa konferensfacilitet är Radisson Blu Hotel Malmö. Motiveringen lyder ”Den nyrenoverade konferensanläggningen utrustad med den senaste tekniken och inredning gav vår grupp de bästa förutsättningarna att kunna genomföra vår konferens”.
 
Thoresta Herrgård i Bro ger den bästa servicen, med motiveringen ”Nytt och spännande hotell i Stockholm City med bra service. Varmt och ombonat på ett affärsmässigt sätt med närhet till stad, flyg och natur”.
 
Årets uppstickare är Cortyard Stockholm Kungsholmen. Motveringen lyder ”Nytt och spännande hotell i Stockholm City med bra service. Varmt och ombonat på ett affärsmässigt sätt med närhet till stad, flyg och natur”.
 
Sist men inte minst får Skogshem & Wijk på Lidingö priset Årets vägvisare med motiveringen ”Skogshem & Wijk är en sann förebild för sitt arbete inom miljö och säkerhet och är certifierade för ISO 14001, Svanen samt Safe Hotels. De visar tydligt upp detta fokus på sin hemsida och kan på ett föredömligt sätt vägleda kunderna till ett miljö- och säkerhetsanpassat möte genom färdiga mötespaket och checklistor”.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018