Annons:

Stordalen invigde nytt Malmö-hotell

Stämningen var god bland de över 300 gästerna när nya Quality Hotel The Mill i Malmö invigdes under torsdagskvällen. På plats var bland andra Nordic Choice Hotels grundare Petter A Stordalen och komikern Marika Carlsson som var kvällens konferencier, enligt ett pressmeddelande.

Quality Hotel The Mill är Stordalens femte hotell i Malmö.

– Vi är otroligt glada över att ha etablerat ett nytt Quality Hotel i hjärtat av staden. Hotellmarknaden i Malmö är stark och det är en mycket intressant stad som har gått från att ha varit en arbetarstad till att ha blivit en skandinavisk metropol för innovation och kultur, säger Petter Stordalen, grundare Nordic Choice Hotels.

Idag har Nordic Choice Hotels totalt 14 hotell i Öresundsregionen och redan under nästa år öppnar man ytterligare tre hotell i regionen.

– Öresundsregionen är en av Europas mest expansiva och vi är är inte klara här ännu, säger Petter Stordalen.

Quality Hotel The Mill, som slog upp portarna för snart två månader sedan, har fått en bra start.

– Tack vare att vi har ett perfekt läge mitt i centrala Malmö så är det många som redan hittat hit. Till oss kommer folk på AW och hittills har nästan 5000 gäster bott på hotellet vilket är en fantastisk start, berättar Burim Sumiq, hotelldirektör på Quality Hotel The Mill.

Under gårdagens invigning kunde de inbjudna gästerna bland annat uppleva det nya hotellet, provsmaka restaurangens mat och testa drinkarna i “The Mill Bar”. Samtidigt bjöds de på förstklassig underhållning av bland annat den högaktuella Malmörapparen Ozzy.

Kommentarer är stängda.