Annons:

Missa inte Travel News framtidsseminarium 29 november

Travel News arrangerar höstens mest spännande branschseminarium, I framtidens tecken, 29 november på Sheraton Stockholm. Kontroversielle professorn Alf Rehn, hotellgurun Pelle Lydmar och Googles vd Stina Honkamaa är några av de medverkande.

Varje vår i flera år har Travel News i samband med Grand Travel Award arrangerat mycket uppskattade och välbesökta seminarier, Travel News Studio. Höstens halvdagsseminarium på Sheraton är en del av Travel News satsning på en större seminarieserie.
 
– Äntligen har vi möjlighet att erbjuda branschen det som de länge efterfrågat – ännu fler chanser att få tillägna sig ny kunskap och samtidigt nätverka, säger Alexandra Kindblom, vd för Vagabond Media, som äger Travel News.
 
Seminariet blir en halvdag som kretsar runt de krav som den nya unga, digitala generationen kommer att ställa på resebranschen. Dragplåster på scenen blir bland annat den frispråkige och nytänkande Alf Rehn, endast 38 år gammal professor i management och organisation vid Åbo Universitet, som rankats om en av de främsta ”Up and coming thinkers” på Forbes och The Times årliga lista.
Övriga huvudtalare är:
Stina Honkamaa, vd för Sverigeverksamheten på Google, talar om om de viktigaste konsumenttrenderna inom resebranschen på internet.
Anna Dyhre, rådgivare inom employer branding, som vet vad som krävs för att reseföretagen ska bli attraktiva arbetsplatser för den krävande 80- och 90-talsgenerationen.
Ulrika Rudqvist, marknadschef Springplanet – sylvass krönikör hos Travel News och expert på digitala medier.
 
Eftermiddagens talare kompletteras med en högprofilerad branschpanel bestående av Pelle Lydmar, ägare Lydmar Hotels, Göran Grell, styrelseordförande Ticket, Christina Ericsson, on line strategy director SAS och Martin Randler, business transformation manager Fritidsresor. Moderator är Magnus Fyrfalk, ett välbekant ansikte från Travel News Studio i våras.
Seminariet inleds kl 12 med lunch och avslutas kl 18 med branschmingel.
Priset är 1 195 kronor. Anmälan, tider och övrig information om program och talare hittar på du på www.travelnews.omevent.se
 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024