Annons:

Hon är veckans vinnare av Summertunes

Maria Lindqvist, som driver Destinationskonsulten, vann förra veckans sommarlåttävling under temat Summer of 69. Men trots att hon nominerade vinnarlåten "Båtlåt" seglar hon inte själv, men älskar att kryssa på stora fartyg.

Travel News haffade Maria, som vann en hotellweekend för två på Radisson Blu Strand Hotel i Stockholm.

Varför nominerade du Robban Brobergs ”Båtlåt” till Summer of 69?

– Varje vår tar jag fram min skiva med Robban Broberg. När jag lyssnar på låten får jag in den rätta sommarkänslan. Lyssna så får ni både energi och ett leende som räcker hela sommaren!
Brukar du segla eller åka båt på somrarna?
Jag är ingen båtmänniska konstigt nog men jag älskar att kryssa runt i världen på stora fartyg. Perfekt när man har barn med sig eller bara vill ta det lugnt med sina nära och kära.

Får du någon semester, vad ska du göra då?
– I sommar ser jag framemot att träffa turismföretagare i Stockholms skärgård och i Dalarna för att skapa samarbeten och uppdrag. Jag hoppas att kunna erbjuda mina tjänster samtidigt som jag kan erbjuda merförsäljning till företagarna. Sen jag ska åka till Mallorca med familjen för att sola och bada och sen bär det av till mitt kära Stjärnsund (Dalarna) där jag njuter av sommaren i form av bad, artistuppträdanden i Smedjan (en fantastisk lokal) och mitt favoritkafé Gabriel Stierncrona.

När och hur ska du utnyttja din hotellweekend? Du bor ju själv i Stockholm.
– Jag blev så glad! Min familj skall passa på att leka turister i vår egen stad vilket vi har tänkt på länge. Kanske ett besök på Gröna lund och Skansen? Och så långa sovmornar och en god hotellfrukost – lyx!

 

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024