Annons:

Robin Kiely fick ”värsta jobbet” på Ryanair

Ryanair har nu tillsatt tjänsten som kallats ”världens värsta pr-jobb”, nämligen posten som kommunikationschef på flygbolaget.

Robin Kiely tillträder sin nya tjänst på Ryanair den 1 februari efter en omfattande rekryteringsprocess som bland annat innebar en personlig intervju och utfrågning av bolagets ökände vd Michael O’Leary. Robin Kiely valdes av en skara på 75 sökande. Han är en före detta journalist, 31 år gammal, men ser enligt Ryanairs pressmeddelande ut som 15 år. Senast kommer han från en tjänst som informationschef på Ryanair, som han påbörjade förra våren. Den avgående kommunikationschefen Stephen McNamara har haft några tuffa år på posten, och enligt Ryanair ser 35-åringen idag ut som 45 år på grund av Europas krävande media.

– Responsen på tjänsten som kommunikationschef har varit otrolig, säger Stephen McNamara. Ryanair är nu glada att utse Robin Kiely som vår nya kommunikationschef. Robin har imponerat från dag ett efter att han började på företaget i april 2012. Ryanair är känt för att erbjuda snabba karriärmöjligheter för dem som är ambitiösa och professionella i vad de gör och valet av Robin till ny kommunikationschef är välförtjänt. Robin kan nu vinka av sin familj när han tar tillfället i akt för denna nya position.

En av Robin Kielys första åtgärder i tjänsten är att skapa en ny plattform för media.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024