Annons:

Mikael Ahlerup lämnar Astrid Lindgrens värld för Fritidsresor

Efter tio år som vd för Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby har Mikael Ahlerup valt att sluta sin anställning och gå vidare till Fritidsresegruppens koncernledning.

Mikael Ahlerup har varit vd för Astrid Lindgrens Värld sedan 2003. Dessförinnan var han vd för turistanläggningen Orsa Grönklitt i Dalarna. 2011 blev Mikael Ahlerup framröstad som årets chef i tidningen Chef.

– Vi kommer att sakna Mikaels engagemang och glöd för vår verksamhet men vi önskar honom ett varmt lycka till på sitt nya uppdrag. Styrelsen kommer nu att påbörja rekryteringen av en ny vd för Astrid Lindgrens värld och vi räknar med att ha en ny person på plats innan Mikael lämnar sitt uppdrag vid årsskiftet, säger Ulrica Messing, ordförande i Astrid Lindgrens värld.

– Det har varit 10 fantastiska år på Astrid Lindgrens Värld, men det ska bli oerhört spännande och roligt att få fortsätta jobba med frågor som jag brinner för på ett så framgångsrikt företag som Fritidsresor och dess nordiska systerföretag Startour och Finnmatkat, säger Mikael Ahlerup.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024