Annons:

Två nya priskategorier på Business Travel Award

Den 10 mars är det dags årets Business Travel Award, som delas ut för åttonde året i rad till de leverantörer som bäst lever upp till kundernas och resenärernas krav. Årets nyhet är två nya priskategorier, Bästa Travel Management Company och Bästa leverantör av reseadministrativa betaltjänster.

Det prestigfulla affärsresepriset Business Travel Awards Customer´s Choice delas ut av SBTA i samarbete med Travel News och Resegeometri. Pris delas ut i 8 kategorier; Bästa Resebyrå, Bästa TMC (Travel Management Company), Bästa Flygbolag Inrikes, Bästa Flygbolag Utrikes, Bästa Hotellkedja, Bästa Hyrbil, Bästa Betalkort samt Bästa leverantör av Reseadministrativa Betaltjänster.

Prisutdelningen föregås av seminarier, som är öppna för alla, med temat framtidens travel management. En panel bestående resebyråvd:arna Eva Moen Adolfsson, Resia, Johan Wilson, CWT, Dan Håkansson, American Express Global Business Travel, John Lundmark, VIA Egencia och Thomas Ådén, TicketBiz diskuterar trender och utmaningar för branschen och AirPlus och eBuilder presenterar sin bild av hur travel management kommer att utvecklas framöver.

Nytt för i år är två nya priskategorier som delas ut; Bästa TMC (travel management company) och Bästa leverantör av reseadministrativa betaltjänster. Resegeometri och SBTA menar att det är viktigt att ett sådant här pris speglar de olika behov en kund kan ha.
Ett stort internationellt företag har andra krav på en leverantör än ett mindre nationellt bolag och därför har vi tittat på hur vi kan uppmärksamma de olika typerna av leverantörer bättre än tidigare, säger Lotten Fowler, general manager på SBTA.
Jan Ogner beskriver de nya kategorierna på följande sätt: ”Bästa resebyrå tilldelas som tidigare den resebyrå som har den högsta kundnöjdheten bland företagskunder. Det nya priset Bästa TMC tilldelas den resebyrå som med ett helhetsgrepp om sina kundföretagsresande har den högsta kundnöjdheten”.
Bästa betalkort tilldelas som tidigare den leverantör av betaltjänster som har den högsta kundnöjdheten bland de som huvudsakligen utnyttjar betalkortet. Bästa leverantör av Reseadministrativa betaltjänster tilldelas den leverantör som med en omfattande leverans av reseadministrativa betaltjänster har den högsta kundnöjdheten.

Anmälan sker via www.sbta.se

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024