Annons:

Norwegian lanserar nya långdistanslinjer

Norwegian lanserar nya direktlinjer mellan Europa och USA. Dessutom utökas antalet avgångar på flera befintliga destinationer.

Med nya direktlinjer mellan Köpenhamn och Orlando samt mellan London Gatwick och Orlando fortsätter Norwegian nu expansionen av långdistansverksamheten. Dessutom utökas antalet avgångar på flera befintliga destinationer mellan Europa och USA.

De nya direktlinjerna till Orlando i Florida blir den femte långdistanslinjen från Köpenhamn och den fjärde från London Gatwick. Flygbolaget flyger sedan tidigare mellan Oslo och Orlando. Utöver de nya direktlinjerna utökas antalet avgångar på flera populära långdistanslinjer mellan Europa och USA. 

– Vi är glada över att kunna erbjuda direktflyg till Orlando från Köpenhamn och London samtidigt som vi ger resenärer större flexibilitet och flera valmöjligheter med ökat antal avgångar på flera befintliga långlinjedestinationer. Orlando är en populär destination från Oslo och vi ser fram emot att erbjuda ännu fler resenärer möjlighet att besöka Florida, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024