Annons:

Annons:

Ryanair inför nya bagageregler

Som ett led i sitt ”Always getting better-program” inför Ryanair nu nya bagagebestämmelser.

Från och med den 15 januari gäller Ryanairs nya bagagebestämmelser som innebär att passagerare inte längre får ta med sig två handbagage in i kabinen. Anledningen är enligt flygbolaget att den höga kabinfaktorn (95 procent i december) innebär att det inte finns plats till allt handbagage i bagagehyllorna. Med en standardbiljett (non-priority) måste passagerare därför lämna i från sig sitt största handbagage vid gaten, dock utan att det medför någon extra kostnad.

Bolagets så kallade priority boarding-kunder (Plus, Flexi Plus och Family Plus) får även i fortsättningen ha två handbagage med sig in i kabinen.

Samtidigt ökar Ryanair den tillåtna vikten för incheckat bagage från 15 till 20 kilo och sänker riset på incheckat bagage från 35 till 25 euro.

2 kommentarer

  1. Sigurd: You get what you pay for!
    Svara
  2. Anonym: Vad gäller nu för golfutrustning på Ryan.?
    Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018