Annons:

Ving lanserar ett nytt hotellkoncept – Cook´s Club

Ving kan idag presentera ännu ett hotellkoncept, Cook´s Club. Konceptet vänder sig till dagens moderna resenärer där design, mat och dryck står i fokus. Det första hotellet öppnar 1 juni och ligger i Hersonissos, på Kreta. Under det kommande året finns planer på att öppna ytterligare ett tiotal Cook´s Club.

Cook´s Club bygger på framgången med Casa Cook, Vings bohemchica hotellkoncept för den moderna resenären som har höga krav på komfort och läcker design. Det nya konceptet Cook’s Club kommer, liksom Casa Cook, att locka med snygg design, god mat och en avslappnad atmosfär med urban känsla, men till ett pris som kan locka en bredare publik.

– På koncepthotellen bor våra mest nöjda kunder och Cook´s Club är ett trendigt hotellkoncept som stödjer vår strategi att utveckla attraktiva koncept för olika målgrupper. Det kommer att vara en skön, avslappad atmosfär där det coola, urbana går hand i hand med strandlivet. Det är viktigt att utveckla nya koncept för att möta kundernas behov och målet är att vi ska ha 10-15 Cook´s Club till sommaren 2019, de flesta genom franchise,säger Anna Hagberg, tf. informationschef på Ving.

Cooks Club Hersonissos Crete är ett helt nyrenoverat hotell med 148 rum, i den populära semesterorten Hersonissos på Kretas nordkust. Hotellet har skalats av på faciliteter för att istället fokusera på saker som är viktiga för dagens moderna resenärer, som välutrustade men enkla rum, god mat, goda drycker och en DJ som spelar skön musik vid poolen. Designen är enkel och återspeglar hur både boende och mat i våra storstäder förvandlats till en mer avslappnad upplevelse samtidigt som kvaliteten bibehålls, enligt ett pressmeddelande.

Längre fram i sommar kommer Travel News göra en större genomgång av de olika arrangörernas hotellkoncept.

Kommentarer är stängda.