Annons:

Annons:

Frida Pålsson Werntoft ny Director of Passion på Clarion Hotel

Under 2018 kommer Clarion Hotel även lansera en ny serviceutbildning och ett nytt Onboarding program.

Med tre stora nyöppningar inom snar framtid i Sverige, Clarion SeaU Helsingborg, Clarion Karlatornet Göteborg & Clarion Sundsvall kommer vi att behöva massor med nya talanger.

Frida Pålsson Werntoft har en gedigen erfarenhet från hotell- och reselivsbranschen, där hon senast kommer från rollen som Culture Officer för Clarion Collection Hotel, en del av Clarion Hotel med hotell i Sverige, Norge och Baltikum. Frida har tidigare innehaft rollen som Chain Sales Director för samma kedja och har även varit hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan i Karlstad. Sin väg in på Nordic Choice Hotels inledde hon då hon handplockades till tjänsten som hotelldirektör, endast 28 år gammal. Två år senare utsågs hon till Årets Unga ledare av Visitas Kulnet Nätverk i samarbete med Skepparholmen Award.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
VD Visit Dalarna
Sista ansökningsdag:
22 April, 2018