Annons:

Annons:

Rolfs Flyg & Buss rekryterar Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg

Resan ”Oldsberg & Hellberg – Vart är vi på väg?” avgår med flyg från Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn mot en hemlig destination någonstans i Europa. Därefter går resan vidare med buss tillsammans med Oldsberg och Hellberg som tar på sig reseledaransvaret under resan. Väl vid slutdestinationen avslutas resan med flyg åter mot Sverige, enligt ett pressmeddelande.

Under många år kunde vi följa den charmerande programledarduon Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg i TV-rutan när de genom gissningslek tog med tävlande och TV-tittare på okända resor.

Genom researrangören Rolfs Flyg & Buss kan nu resenärer uppleva spänningen från första parkett. Rolfs Flyg & Buss arrangerar en resa tillsammans med den uppskattade duon. Resans destination? Hemlig så klart.

– Jag vet nästan aldrig vart jag är på väg när jag färdas med min trogne följeslagare Björn. Det gäller i högsta grad den här gången också. Däremot vet jag hur spännande, informativ och oförutsägbar resan kommer att bli, säger Ingvar Oldsberg.

Packa väskan och passet för nu ger vi oss av mot nya äventyr och erfarenheter med Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg, går det att läsa i det kryptiska reseprogrammet. Oldsberg avslutar med: ”Vi ser fram emot att engagera er utan att för tillfället leverera en enda ledtråd. Vi ses!”

En kommentar

  1. Daniel: Bra idé! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA