Annons:

Annons:

Thai Airways inför GTA: ”Allt kan bli bättre”

Här berättar Josephine Garmelius, Marketing & Communication Manager på Thai Airways om 2018 och vad som kan bli ännu bättre nästa år. Bolagets starkaste kort är support och service enligt dem själva.

Vad är er viktigaste innovation under 2018?

Att vi utökat tillgängligheten och kontaktmöjligheten för både resebyråer och våra passagerare genom att förbättra och utöka våra kontaktytor.

Hisspitchen för att locka till er en ny kund? (Högst tre meningar.)

Vi är det vänliga flygbolaget. Du flyger bekvämt med oss, utan mellanlandning, direkt till Thailand. När du bokar med oss ingår också alltid fria måltider, fria drycker, 30 kg bagage och fri platsbokning. Vi är här för att göra din resa Smooth as Silk

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort?

Support och service

Vilken aspekt kan bli ännu bättre 2019?

Inget bra företag säger att man inte bli bättre – så allt kan ju såklart förbättras.

Vad är besöksnäringens största utmaning?

Självklart hållbarhet. Hur vi i branschen arbetar och kommunicerar kring detta viktiga ämne. Vårt jobb är att fortsätta belysa det positiva med besöksnäring – och att den åsikten inte får bli tabu.

Ses vi på Grand Hôtel den 14 februari 2019?

Det beror på. 😊

Här bokar du din biljett till Grand Travel Award den 14 februari 2019 på Grand Hotel i Stockholm. Bokar du före nyårsafton får du 200 kronor i Early Bird rabatt. Grand Travel Award arrangeras för 27 året i rad och anses vara reseindustrins Oscars gala.

Boka här.

En kommentar

  1. Charlie: Bra där - lycka till! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA