Annons:

Connect Hotels öppnar i Skavsta i juli

Connect Hotels öppnar sitt andra hotell i juli, på Skavsta flygplats i Nyköping.

Hotellet ligger 75 meter från terminalen. Det blir det första svenska hotellet som erbjuder både enstjärnigt och trestjärnigt boende.
De enstjärniga backpackersrummen kallas Quick Sleep och kostar 495 kronor för fyrbäddsrum. Delas rummen på fyra blir kostnaden per person endast 125 kronor. Det innebär att Skavsta kommer att stänga flygplatsen nattetid och hänvisa resenärer som i dag sover på bord och soffor i terminalen till det nya hotellet.
– När övernattningspriserna är så låga kan vi med gott samvete stänga flygplatsen över natten. Då finns det billiga boendealternativ för resenärer som anländer sent på kvällen, säger flygplatschef Dot Gade Kulovuori.
Connect Hotels ägare Finn Andresen berättar att förbokningarna till hotellet både är svenskar som ska resa ut från Skavsta, men även utländska gäster har bokat in sig.
– Framför allt är det italienare som anländer med flighter sent på kvällen som sover första natten hos oss och sedan fortsätter sin resa till Sverige. Våra trestjärniga rum kostar dessutom bara hälften än hotellrum i Stockholm.

Kommentarer är stängda.