Annons:

Radisson Hotel Group lanserar ett nytt varumärke: Radisson Individual

Radisson Hotel Group tillkännager lanseringen av ett nytt varumärke - Radisson Individuals. Radisson Individuals är ett varumärke som erbjuder enskilda hotell och lokala hotellkedjor möjlighet att vara en del av Radisson Hotel Group, dra nytta av koncernens starka internationella position och med friheten att behålla sin egen unikhet och identitet, enligt ett pressmeddelande.

Hotellen som ingår i Radisson Individual är utvalda för sina egenskaper och personligheter, vilket ger gästerna en möjlighetatt upptäcka nya platser runt om i världen, samtidigt som hotellen alltid levererar Radisson Hotel Groups högakvalitetsstandarder och ”Yes I can!” servicefilosofi. Detta kombinerat med den lokala prägeln och personligheten hos hotellen.

Federico J. González, CEO, Radisson Hotel Group säger i ett pressmeddelande:

”Lanseringen av Radisson Individuals markerar ytterligare en milstolpe i vår ambitiösa femårsplan för att bli en av de tre främsta hotellkedjorna i världen och vara det ledande varumärketför ägare, gäster och medarbetare. Vi skapade Radisson Individuals som svar på utvecklingen av den moderna marknadenskrav på hotellägare och gäster. Det är ett perfekt första steg för enskilda hotell att bli en del av Radisson Individuals, dels förde hotell som vill förbli oberoende eller som kan tänka sig att gå över till ett av våra framgångsrika varumärken, och dels förlokala hotellkedjor som vill utforska ytterligare distribution och/eller co-branding-alternativ.”

 

Radisson Individuals utgör en enastående möjlighet för hotell att förbättra sin synlighet, vårda kundernas förtroende och nå en bredare målgrupp via flera olika distributionskanaler och med en global försäljningsstruktur. Hotellen kommer att dra nytta av fördelarna med ett starkt varumärke som miljontals gäster över hela världen litar på, få tillgång till integrerade IT- ochintäktsplattformar och operativsystem som ger höga GOP-marginaler.

Hotell som vill ansluta sig till Radisson Individuals kommer att genomgå en bedömning med fokus på fyra viktiga faktorer, SGS hälso- och säkerhetskriterier, Online Index som utvärderas genom deras GRI, brand – och säkerhetskriterier ochmöjligheten att kunna ansluta till koncernens operativsystem. Hotellen i Radisson Individuals kommer att få utbildning inomkoncernens ”Yes I Can!” servicefilosofi och kommer ha över 80% GRI-poäng, vilket säkerställer höga kvalitetsstandarderoch Every Moment Matters.

Radisson Individual

Ett antal hotell i Storbritannien och Asien har redan anslutit till Radisson Individuals och ytterligare hotell i bland annatItalien, Tyskland och Ryssland planerar att ansluta.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Radisson Hotel Group, säger i ett pressmeddelande:

Radisson Individualserbjuder ägarna den nödvändiga flexibilitet för att forma sin framtid och säkerställa deras framgång genom att bli en del avRadisson Hotel Group. Det är ett unikt tillvägagångssätt där varje anslutet hotell mäter framgång och standarder baserat på online-poäng från gästerna. Enkelt uttryckt är det ett varumärke för hotell med ett bevisat antal nöjda gäster.”

Dessutom har Radisson Hotel Group tecknat tio nya avtal under Q3 2020 i Storbritannien, Italien, Ukraina, Tyskland, Egypten och Nigeria. De nya öppningarna bygger på de 15 avtal som tillkännagavs under Q2 2020 och bekräftarkoncernens åtagande gentemot dess ägare, anställda, gäster och partners och dess ambitiösa femårsplan. Radisson Hotel Group fortsätter att utöka sin varumärkesportfölj och stärker ytterligare sin närvaro inom EMEA.

Nya öppningar inkluderar:

  • Henrietta House, medlem av Radisson Individuals, Bath, UK (Öppnar 2020)
  • River House Hotel, medlem av Radisson Individuals, Inverness, UK (Öppnar 2021)
  • Radisson Blu Hotel, Sheffield, UK (Öppnar 2023)
  • Radisson Residences, Baden Württemberg, Tyskland (Öppnar 2023)
  • Radisson Hotel, Florens, Italien (Öppnar 2021)
  • Radisson Collection Hotel, Venedig, Italien (Öppnar 2021)
  • Radisson Hotel, Odessa, Ukraina (Öppnar 2021)
  • Radisson Hotel, Abuja, Nigeria (Öppnar 2022)
  • Radisson Blu Residences, Mekka, Saudiarabien (Öppnar 2022)
  • Radisson Blu Resort, Port Ghalib, Egypten (Öppnar 2023)

2 kommentarer

  1. Erik: Härligt med framtidstro! Det behövs!
  2. Vågen: Vad underbart, Radisson är verkligen ledande.
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024