Annons:

Premium

Bakom denna dörr finns hotellvärldens helige ande

Travel News chefredaktör Viggo Cavling tog ett knippe kritiska frågor och gick till Annordias huvudkontor i Stockholm och träffade grundaren och vd Hans Åke Petersson. Sedan början av nittiotalet har han haft ett eller flera fingrar med i alla större hotellprojekt i Sverige. Det kan handla om allt från nivån i ett hyresavtal till att hitta en operatör till en analys av underlaget för ett nytt hotellbygge. - Jag känner mig som ett fotbollsproffs. Men jag har bytt ut fotbollen mot hotell. Jag har gjort detta i över 40 år. Det är kul. Det är trevliga utåtriktade människor och vackra miljöer när man arbetar med hotell.

De senaste trettio åren har det öppnat en stor mängd nya hotell i Sverige. Både rena nybyggen och gamla fastigheter som byggts om till hotell.

Expansionen har varit enorm och den lär fortsätta. Senaste veckorna ökar antalet hotellrum ytterligare i Stockholmsområdet när Petter Stordalen bygger ut Quality Hotel Friends i Solna med 250 rum och öppnar ett helt nytt Comfort Hotel Solna med 335 rum och 88 stycken long stay-lägenheter. Tidigare i år kom nyheten att Stordalen ska driva ett nytt hotell i Kalmar och ännu ett nytt hotell på Hisingen i Göteborg tillsammans med Volvos ägare Geely. 

Samtidigt håller…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024