Annons:

Annons:

Här är årets bästa resesajter

IDG/Internetworld utser varje år Sveriges bästa resesajt. Och årets vinnare är …

… TUI.

Juryns motivering lyder:
”Vi kapitulerar återigen för TUI:s (tidigare Fritidsresor) helgjutna digitala närvaro. Charterbolaget säljer redan 75 procent av sina resor på nätet och fler lär det bli. TUI har en bredd och variation i utbudet som imponerar och anpassar sig dessutom snabbt efter nya trender, till exempel träningsresor som blev ett populärt fenomen under 2016. Inspirationsläsning och den snyggaste presentationen av resmål och hotell bland charterjättarna är andra faktorer som tar TUI hela vägen till toppen även i år. TUI hakar på trenden med inloggning och lanserade “Mitt konto” i slutet av förra året. Det innebär att kunden kan börja efterforska en resa i sin mobila enhet och sedan sätta sig framför en stationär dator när det är dags att slutföra köpet. Tack vare att kunden är inloggad kan TUI skapa personaliserat innehåll och komma med mer träffsäkra tips och rekommendationer.”

Efter TUI följer Skistar, Apollo, SJ och Scandic Hotels.

Enligt att IDG/Internetworld ska ”en bra resetjänst se till att finnas i flera kanaler och locka med högkvalitativt och inspirerande innehåll som gör att besökaren återvänder gång på gång”.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019