Annons:

Annons:

Här är årets bästa resesajter

IDG/Internetworld utser varje år Sveriges bästa resesajt. Och årets vinnare är …

… TUI.

Juryns motivering lyder:
”Vi kapitulerar återigen för TUI:s (tidigare Fritidsresor) helgjutna digitala närvaro. Charterbolaget säljer redan 75 procent av sina resor på nätet och fler lär det bli. TUI har en bredd och variation i utbudet som imponerar och anpassar sig dessutom snabbt efter nya trender, till exempel träningsresor som blev ett populärt fenomen under 2016. Inspirationsläsning och den snyggaste presentationen av resmål och hotell bland charterjättarna är andra faktorer som tar TUI hela vägen till toppen även i år. TUI hakar på trenden med inloggning och lanserade “Mitt konto” i slutet av förra året. Det innebär att kunden kan börja efterforska en resa i sin mobila enhet och sedan sätta sig framför en stationär dator när det är dags att slutföra köpet. Tack vare att kunden är inloggad kan TUI skapa personaliserat innehåll och komma med mer träffsäkra tips och rekommendationer.”

Efter TUI följer Skistar, Apollo, SJ och Scandic Hotels.

Enligt att IDG/Internetworld ska ”en bra resetjänst se till att finnas i flera kanaler och locka med högkvalitativt och inspirerande innehåll som gör att besökaren återvänder gång på gång”.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018