Annons:

Harald Treutiger fixar Robinson-resor med Rolfs Flyg & Buss

Rolfs Flyg & Buss tillsammans med Harald Treutiger expanderar sitt utbud och lanserar nu en unik och spännande expeditionsresa där deltagarna får leva som Robinson Crusoe på en öde ö. Under 21 dagar kommer äventyrssökande resenärer att få chansen att testa sina överlevnadsfärdigheter och utforska den vilda naturen på en avlägsen tropisk ö. Harald Treutiger kommer att agera expertguide, enligt ett pressmeddelande.

“Resenärerna flygs till en avlägsen ö i Stilla havet, där de kommer att tillbringa 21 dagar i total isolering från omvärlden”

Emanuel Karlsson, vd på Rolfs Flyg & Buss, uttrycker sin entusiasm för det unika projektet: ”Det är med stor stolthet vi ger våra kunder chansen att uppleva en överlevnadsresa inspirerad av Robinson Crusoe. Detta äventyr ger våra kunder möjligheten att verkligen dyka djupt in i naturens vildmark och upptäcka sina egna överlevnadsförmågor – en upplevelse som kommer att vara både lärorik och oförglömlig.”

Harald Treutiger, expertguide på Expedition Rolfs i ett pressmeddelande: ”Det ska bli otroligt kul att ännu en gång gå in i rollen som överlevnadsexpert och guida Rolfs flyg & buss äventyrssökande resenärer i hur man överlever på en öde ö”

Så här går det till:

Resenärerna flygs till en avlägsen ö i Stilla havet, där de kommer att tillbringa 21 dagar i total isolering från omvärlden.

Varje deltagare får grundläggande utrustning bestående av verktyg, fiskeutrustning och första hjälpen-kit. Deltagarna får även en kort introduktion till överlevnadstekniker och säkerhet av Harald Treutiger, tillsammans med ett team av erfarna guider.

Under resans gång kommer deltagarna att utforska ön, samla mat, bygga skydd och lära sig att samarbeta för att klara av de dagliga utmaningar som ön erbjuder.

Gruppen kommer att stödjas av ett expertteam lett av Harald Treutiger som ser till att resenärerna har de nödvändiga färdigheter och kunskaper som krävs för att klara sig på ön, samtidigt som de är där för att ingripa vid eventuella nödsituationer.

Rolfs Flyg & Buss försäkrar att resan kommer att vara både säker och välorganiserad, och att deltagarna kommer att få en oförglömlig upplevelse i en oslagbar miljö.

5 kommentarer

  1. Tim: Hade artikeln släppts 1april hade jag varit helt säkert på att detta är ett aprilskämt. Men nu?
  2. 1 April: Denna kom nog 1 April…
  3. Terje: Dåligt aprilskämt?
  4. Nisse: Hade ju möjligen varit intressant om redaktionen hade haft en kommentar kring denna typ av resor, om det är en trend eller liknande. Men detta - att lägga in rena reklameddalanden hör väl inte hemma i en "ledande" resetidning?
  5. Love: Artikeln kom ju 1:e april kl 11:03 så det kan nog vara ett aprilskämt detta.
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024