Annons:

Annons:

Han ska ena GBT och HRG

American Express Global Business Travel (GBT) har utnämnt Christer Nordlund till Vice President och General Manager för GBT i Norden. Nordlund kommer närmast från befattningen som Europachef på HRG. Christer Nordlunds huvuduppdrag framöver blir att säkerställa en lyckad integrering av GBT och Hogg Robinson, enligt ett pressmeddelande. Group (HRG), två av världens främsta aktörer inom affärsresor, för att skapa världens ledande Travel Managementföretag.

Nordlund kommer närmast från tjänsten Managing Director Europe hos HRG. Han har varit anställd i företaget sedan 1998. I sin nya roll rapporterar han till Jason Geall, Vice President och Regional General Manager för GBT i Nord-Europa.

–HRG och GBT har redan en stark närvaro i Norden, och integreringen av de båda företagen ger oss möjlighet att bygga vidare på den styrka vi har. Genom att kombinera medarbetarnas unika expertis med en enastående teknik fokuserar vi på det bästa av två väldigt starka branschaktörer för att ge ytterligare värde till våra kunder, säger Christer Nordlund.

-Christer är en mycket erfaren ledare inom branschen och har visat mycket goda resultat. Utnämningen av en så stark branschprofil i det nya bolaget signalerar vår beslutsamhet att växa i Norden, säger Jason Geall.

American Express GBT bekräftar även följande utnämningar i Christer Nordlunds ledningsgrupp: Helene Holmberg som Director and Head of Sales, Nordics, Anders Bohlin som Director and Head of Client Management, Nordics, Kirsi Paakkari som Director / General Manager, Finland. Mattias Andersson, som fram till nu varit ansvarig för HRG i Norden, har utnämnts till Vice President for Traveler Care.

 

En kommentar

  1. Subscriber User: Kul, Christer är en stjärna! Kent Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019