Annons:

SkiStar: ”Sportloven nästintill fullbokade”

Jul- och nyårsperioden hos SkiStar blev en succé med högt besökstryck. Med lite mer än en vecka kvar till årets sportlovsveckor, är efterfrågan på skidsemester i den skandinaviska fjällvärlden återigen mycket stort. Därefter stundar mars i fjällen med påsklov och vårvintern, där många vill säkra sitt boende redan nu, enligt ett pressmedelande.

– Det är mycket glädjande att intresset att besöka oss är så stort även under sportloven efter succéveckorna vi hade under jul och nyår. För samtliga destinationer ligger vi idag på en beläggningsgrad på 93 procent under vecka 7-10*, vilket vi är väldigt nöjda med, eftersom det aldrig blir helt fullbokat och att du oftast kan hitta restplatser. Det visar verkligen att en aktiv fjällsemester med fokus på skidåkning fortsatt prioriteras högt av väldigt många, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef för SkiStar AB i ett pressmeddelande.

*beläggningsgraden visar hur stor andel av det utbud av boende som SkiStar erbjuder via skistar.com som är bokat för perioden vecka 7-10. Gäller SkiStars samtliga destinationer (Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil och Hemsedal).

En kommentar

  1. Gursen Gaynert: Arrangörerna av resor till Alperna är helt fullbokade, inte bara under sportloven utan större delen av vintern. Mängder av snö och en gynnsam prisbild på mat och dryck lockar Skandinaverna till Alperna.
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024