Annons:

Walter Wallberg ny ambassadör för SkiStar och EQPE

För att inspirera fler att testa och uppleva parker och arenor på SkiStars anläggningar tar bolaget hjälp av freestyleåkaren och OS-guldmedaljören Walter Wallberg, som ansluter sig till SkiStars fjällandslag som ambassadör. Dessutom blir Walter ansiktet utåt för varumärket EQPEs populära goggles och skidkläder, som säljs exklusivt hos SkiStar och den nyligen lanserade e-handelssajten eqpestore, enligt ett pressmeddelande.

– Under de senaste 13 åren har jag spenderat större delen av min lediga tid i SkiStars skidsystem i Åre, framförallt i puckelbacken i Duved. Skidåkning var det roligaste jag visste och är det fortfarande. Det var här jag fann charmen och glädjen i att åka puckelpist. Som en del i mitt samarbete med SkiStar så ska vi tillsammans utveckla puckelarenor och få fler att prova på och upptäcka glädjen med skidåkning, säger Walter Wallberg.

Walter Wallberg har tävlat i puckelpist sedan 2012 och han debuterade på världscupscenen 2015/16. 2017 nådde han sin första pallplats i världscupen som den yngsta någonsin i puckelpist. Sedan dess har han stått på pallplatsen i flera sammanhang och hans största merit hittills var när han vann en guldmedalj vid OS i Peking 2022.

Vid sidan av samarbetet med EQPE och utvecklingen av puckelarenor kommer Walter också var en naturlig del av teamet kring SkiStars befintliga och nya camps sommar som vinter, inte minst inom puckelpist.

– Barn och unga idag behöver förebilder som kan stärka deras självförtroende genom att utvecklas och våga prova nya saker. Här är våra arenor en möjliggörare tillsammans med våra ambassadörer som inspiratörer, inte minst personer som Walter Wallberg. Efter framgångarna i OS är det oerhört kul att se hur intresset ökat för puckelpist och parker, framförallt att fler vill uppleva rörelseglädje och att testa nytt. Att få göra det tillsammans med Walter och vårt premiummärke EQPE ser vi verkligen fram emot, säger Stefan Sjöstrand, vd för SkiStar i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.