Annons:

Affärshotellen i Göteborg som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset

Här är de nominerade till Wilhelmina Skoghpriset i kategorin "Bästa affärshotell" i Göteborg. Den 11 september på Travel News Business Forum 2022 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kategori: Ett affärshotell är en service-maskin från tidig morgon till sen kväll. I receptionen kan man ha snabba möten. I restaurangen serveras både utsökt lunch och ännu bättre middag. Det finns en vinlista som imponerar på gäster från fjärran länder. I receptionen kan de ditt namn när du kommer dit för andra gången. Rummet är av högsta kvalitet och här kan du stanna ett dygn eller en vecka utan några som helst problem. Priset är inte det lägsta, men här bor du bättre än de flesta.

Clarion Hotel Post 

En riktig klassiker! Clarion Post är beläget mitt i Göteborg i det gamla posthuset, 30 meter från centralstationen. En stilig byggnad innehållandes det mesta för en lyckad hotell- och spavistelse. Året runt kan du glida ner i den uppvärmda utomhuspoolen på våning 13 medan du blickar ut över staden i en 360 graders vy. När hungern gör sig påmind finns restaurang Norda nära till hands där svenska och amerikanska specialiteter avnjuts – framtagna av Marcus Samuelsson som är en av Sveriges främsta kockar. Hotellet rymmer upp till 2000 gäster åt gången och här finns små mötesrum till stora teaterliknande lokaler. 

Elite Park Avenue 

På denna adress blir det aldrig fel. Som namnet avslöjar bor du här mitt på paradgatan Avenyn i centrala Göteborg, vilket känns pampigt efter en lång och intensiv dag. Ta del av bekvämligheter som två restauranger, en cocktailbar, gym, bastu samt avkopplande behandlingar som kan bokas. Låt hotellets komfort förföra dig innan du vaggas till sängs. Dagen efter väntar en generös frukostbuffe innan du ger dig ut på affärsmöten med nya och gamla kunder. 

Upper House 

Balsam för själen. Låt det 5-stjärniga Upper House ta fram kungligheten inom dig. Hotellet är beläget på de översta våningarna i Gothia Towers och är granne med både Svenska Mässan och Liseberg. Strösslet på toppen är våning 18, 19 och 20 som bjuder på ett spa med makalös utsikt över staden. Koppla av i utomhuspoolen med glasbotten innan du åker upp till våning 25 för vin och tilltugg på Upper House Dining. Med detta hotell som bottenplatta kan du göra affärer i den absolut högsta divisionen.

Radisson Scandinavia Göteborg 

Så centralt du kan komma i Göteborg. På Radisson Scandinavia, mitt emot centralstationen, har du nära till allt och kan landa bekvämt under din vistelse. Rummen är rymliga och bekväma med utsikt över stadsvimlet eller kanalen. För ytterligare avkoppling erbjuder hotellet en yogastudio med ingående yogapass för alla gäster samt ett spa som kan bokas in. 

Scandic Göteborg Central 

Scandic Göteborg Central är stadens största och maffigaste hotell med sina 451 rum. En borg av glas precis vid den nya bron med magisk utsikt över älven och staden. Och precis som alltid på Scandic är detta en servicemaskin som aldrig glömmer bort att ett leende ofta är det bästa sättet att börja lösa ett problem. Fräscht, snyggt och modernt är tredje adjektiv som hör hemma på detta ganska nyöppnade hotell.

Malin Oest ska vara konferencier på Travel News Business Forums utdelning av Wilhelmina Skoghpriset. Varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Att lyfta fram organisationer och människor som gjort något extra bra är alltid viktigt! Och dessutom i en ”bortglömd” persons namn – perfekt!

Vem som vinner Wilhelmina Skogh-priset i kategorin ”Bästa affärshotell” i Göteborg utse av en hemlig grupp bestående av experter på staden och utsända från Travel News och vår systertidning RES. Har du synpunkter på nominerade och vem som ska vinna går det utmärkt att höra av sig till juryns ordförande Viggo Cavling.

Här är de andra kategorierna:

Här är de nominerade till Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Göteborg

Här är de fem bästa hotelldirektörerna i Västra Götaland

De är bäst på housekeeping i Västra Götaland

Här är de fem bästa hotellreceptionerna i Västra Götaland

De kan vinna Wilhelmina Skogh-priset i nya kategorin Best Performance Online

Fler kategorier presenteras inom kort.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.