Annons:

Här är de nominerade till bästa golfhotell i Västra Götaland

Här är de nominerade i kategorin "Bästa golfhotell" i Göteborg. Den 11 september på Travel News Business Forum 2023 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kategori: Ett golfhotell ligger förstås i anslutning till banan. Självfallet i en vacker natur. Men det krävs mer än så för att komma med i denna kategori. Servicen ska förstås vara på topp. Sängarna ska vara sköna på gränsen till beroendeframkallande och maten som serveras i restaurangen ska hålla hög klass. Men ett bra golfhotell ska förstås i första hand vara en mötesplats för människor som har ett kitt som håller dem samman. Här ska du kunna få hjälp när något saknas i din golfbag. Och behöver du en bättre sving med din järnfemma ska hotellet också veta vem du ska kontakta. Och självfallet ska detta paketeras på ett sätt som känns prisvärt och utan jobbiga överraskningar när du ska checka ut och betala. 

Malin Oest ska vara konferencier på Travel News Business Forums utdelning av Wilhelmina Skoghpriset. Varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Att lyfta fram organisationer och människor som gjort något extra bra är alltid viktigt! Och dessutom i en ”bortglömd” persons namn – perfekt!
Bjertorp Slott

Bjertorp Slott

I idyllisk miljö på Västgötaslätten alldeles intill golfpärlan Vara Bjertorp Golfklubb ligger anrika Bjertorp Slott. Vart och ett av de 35 rummen har sin egen berättelse och hemlighet. Här kan du somna kungligt och vakna som en prinsessa. Slottet är fyllt med överraskningar för att ständigt överträffa sina konferens- och golfgästers förväntningar.

Skaftö Golfhotell

Strax söder om Fiskebäckskil ligger sedan länge Skaftö Golfklubb och sedan några år även Skaftö Golfhotell med 21 pittoreska rum. Gemensam nämnare för golfbana/hotell är mångsysslaren och entreprenören Reine Patriksson som tidigare i år utsågs till Årets Företagare i Lysekil. I Reines cv finns också att han har flera krogar och hotell och att han har satt golfanläggningen på den globala golfkartan genom att arrangera Europatouren för damer både 2021 och 2022. Segrare vid det senaste tillfället var ingen mindre än Sveriges golfdrottning Linn Grant.

Sankt Jörgen Park

Sankt Jörgen Park

Bara 12 minuters bilresa från Avenyn ligger Göteborgs närmaste golfhotell: Sankt Jörgen Park. Där finns 2000 kvm Spa/Sports Club inklusive utomhuspooler. Golfbanan satsar och utvecklas. Det senaste är Toptracer Tech Range. Såväl golf- som andra gäster kan avnjuta det underbara köket i regi Inez & Ernst. En annan vinnande kombo är konferens + golf, Spa eller varför inte padel. 

Öijared Resort

På en naturskön halvö ligger exklusiva Öijared Resort – Sveriges största golfanläggning med tre 18-hålsbanor som kompletteras med en 9-håls multibana för golf, fotbollsgolf och frisbeegolf. Det prisbelönta golf-, konferens- och Spahotellet är ritat av Gert Wingårdh och smälter in i naturen tack vare sitt omtalade grästak. På taket finns även utslagsplats för ett av golfhålen och en enastående utsikt över sjön Mjörn.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Vem som vinner Wilhelmina Skogh-priset i kategorin ” Bästa golfhotell” i Göteborg utses av en hemlig grupp bestående av expert på staden och utsända från Travel News och vår systertidning RES. Har du synpunkter på nominerade och vem som ska vinna går det utmärkt att höra av sig till juryns ordförande Viggo Cavling.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024