Annons:

Nu blir det enklare att hyra lyxyachter

Efterfrågan på yachtresor bland skandinaver har ökat markant under senare år. Först ut i Sverige med att erbjuda denna båtmäklartjänst är Sofia Nordlinder och Thérèse Gleisner Kristoffersen som driver det skandinaviska representationskontoret för IYC (International yacht company), ett av världens största yachtingföretag, enligt ett pressmeddelande.

Det är alltfler som anser att en yacht är det ultimata sättet att spendera sin semester på och efterfrågan på denna typ av resor har skjutit i höjden. Det stockholmsbaserade IYC-kontoret kan ge en smidig och personlig service och förstår det skandinaviska klientelets behov och önskemål.

– Vi vet att många event- och resebyråer vill kunna ge en helhetslösning till sina kunder, därför ser vi att IYC Scandinavia har ett stort värde för dessa branscher. Det är svårt att vara expert på allt inom resor, vi hjälper våra kunder genom hela processen, säger Sofia Nordlinder.

IYC är MYBA (Mediterranean yacht broker association)-certifierade, vilket innebär både trygghet och säkerhet för kunden. I nätverket ingår över 100 passionerade och professionella båtmäklare baserade på 13 olika kontor över hela världen. Teamet i Stockholm har 20 års erfarenhet av yachtcharter och erbjuder yachter att hyra för såväl privata semestrar som events, bröllop och konferensresor. IYC Scandinavia riktar sig till både privatpersoner och event- och resebyråer.

Kommentarer är stängda.

Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022
Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022