Annons:

Nu öppnar gondolerna på Ericsson Globe

Imorgon öppnar Globens nya attraktion Sky View.

Två gondoler som går på räls längs fasaden till toppen av Ericsson Globe. Det är Sky View. Imorgon fredag öppnar gondolerna för allmänheten och trycket efter biljetter har varit så stort att Stockholm Globe Arenas har förlängt öppettiderna och utökat antalet turer under premiärhelgen.
 
– SkyView kommer bli en av Sveriges viktigaste symboler utomlands, i klass med Eiffeltornet eller London Eye. Ett måste för alla stockholmare och vid varje turistbesök i Stockholm, säger Ninna Engberg, vd Stockholm Globe Arenas.
 
Inte mindre än 70 ton räls har monterats på utsidan av arenan med hjälp av bergsklättrare och helikopter. 42 ton stål har monterats in för att stärka Globens bärande konstruktion. Gondolerna väger 7 ton vardera och kommer att rymma 16 personer per tur.
 
– Intresset för att förboka biljetter har varit enormt och premiärhelgen är nu helt fullbokad, trots att vi förlängt öppettiderna och utökat antalet turer maximalt. Vi hoppas ändå att många nyfikna ska ta sig hit under premiärhelgen och ta del av alla aktiviteter i området, säger Ninna Engberg.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024