Annons:

Amadeus utlyser tävling för resebranschen

Amadeus vill att resebranschen ska tävla med sina idéer kring nya produkter och tjänster.

Tävlingen Brighter, bolder, better ideas for travel inleddes före jul och är öppen för bidrag till och med 18 maj. Förhoppningen är att alla inom resebranschen och resenärer ska berätta om sina idéer kring nya produkter eller tjänster som kan bidra till att ge resenären en förbättrad upplevelse.
 
Juryn består av representanter från olika delar av resebranschen och den bästa idén belönas med 20 000 euro. Ytterligare fem bidrag vinner 2 000 euro vardera. Dessa utses genom en omröstning.
 
– Vi har skapat kampanjen eftersom vi verkligen vill lyssna till vad industrin och allmänheten anser kan förbättras när det gäller reseupplevelsen, från början till slut. Med ett attraktivt pris till vinnaren vill vi visa att vi belönar och uppmanar innovation och vill samtidigt kunna bidra till att förverkliga idén. Att göra reseindustrin ”brighter, bolder, better” är något vi brinner för och vi ser fram emot att kunna presentera de vinnande bidragen om några månader, säger Ian Wheeler, VP Marketing and Distribution på Amadeus.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024