Annons:

Ladda för TUR – från brittiskt bröllop till TUR-party

TUR 2011 närmar sig med stormsteg, där mässans utställare slåss om branschfolkets uppmärksamhet. Vigsel i Visit Britains monter, bordshockeyturnering hos Stockholm Globe Arenas och TUR-party med ”all around the world-tema” är några lockbeten.

Årets TUR-mässa i Göteborg öppnar sina portar 24 mars. Många utställare försöker med konventionella och konventionella metoder locka branschfolk till sin monter för att få ut sitt budskap.
 
I årets skörd av happenings har TN hittat dessa som sticker ut:
  • Visit Britain arrangerar en vigsel, där bröllopsparet sedan åker på bröllopsresa till London, influerad av det kommande kungliga bröllopet där prins William gifter sig med sin Kate. Maria Lindström och hennes brittiske sambo Pete vann VisitBritains bröllopstävling och knyter hymens band på fredagen.
  • SAS är känt för sina många tävlingar, med fina flygpriser som pris. I år ska den som bäst på flygplatskoder och bäst kan gissa bagagevikter prisas i montern.
  • En världsberömd filmkändis kommer att gästa Royal Caribbeans monter. Men TN har munkavel och får inte berätta vem det är. Det avslöjas dock i mässnumret som delas ut på TUR.
  • Branschdebatter som rör e-handel blir det i Reseguidens monter med bland andra med Tickets vd Katarina Sjögren Petrini och Etravelis vd Ralph Axelson.
Även på kvällen är konkurrensen stor om festsugna TUR-deltagare. I sedvanlig ordning arrangeras TUR-partyt. Temat i år är ”Around the world” och bjuder på en blandning av liveuppträdanden, musik, dans och visuals, där det utlovas oförglömliga upplevelser från flera av resans destinationer. För mer information se: http://www.tur.se/sv/fackbesokare/tur-partyt/.
 
På nytt dansställe – Push – går Air France KLM:s arrangemang Flight Clubs ”efterfest” av stapeln för cirka 1000 inbjudna gäster. På Park Lane, där Flight Club tidigare hållit till, flyttar i stället kryssningsföretaget WonderCruises in med sin ”efterTUR-fest”.
Det fullständiga seminarie- och konferensprogrammet återfinns på tur.se.
 
Mer inspiration för vad du kan göra på mässan får du i Travel News mässnummer som delas ut i Göteborg från 23 mars.
 

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024