Annons:

Visionalis köper Riksgränsens fjällanläggning av Strömma

Strömma Turism & Sjöfart säljer Riksgränsens fjällanläggning till Visionalis. Genom förvärvet blir Visionalis, som sedan tidigare äger Björkliden Fjällby, ett av Norrbottens största turistföretag.

Riksgränsens fjällanläggning förvärvas av Visionalis som sedan tidigare äger och driver fjällanläggningen i närbelägna Björkliden Fjällby. Genom förvärvet blir den gemensamma verksamheten ett av Norrbottens största turistföretag med över 100 årsanställda. Säljare är Strömma Turism & Sjöfart som ägt anläggningen Riksgränsen i tio år.

– Vi är mycket glada att få förmånen att fortsätta driva unika Riksgränsen som är en favorit för många skidåkare. Förvärvet innebär också att vi kan bygga ett ännu bättre kunderbjudande då vi kan samordna verksamheterna i Riksgränsen och Björkliden. Tillträde till Riksgränsen planeras till senare i sommar och vi återkommer med mer information i god tid innan nästa vintersäsong, säger Olle Isberg, vd för Visionalis.

– Under våra tio år har vi investerat stort i Riksgränsens byggnader och skidsystem. Nu kräver vår expansion i Helsingfors och Köpenhamn all vår kraft så det är dags att lämna över till Visionalis som har intressanta planer för utveckling av Kirunafjällen, säger Jan Larsén, vd i Strömma Turism & Sjöfart AB.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024