Annons:

Boka in 28 november – åter dags för Travel News Studio

Change - förändring för att överleva -  är temat för höstens mest spännande branschseminarium, som anordnas av Travel News den 28 november på Sheraton i Stockholm. På talarlistan finns bland andra SAS-koncernchef Rickard Gustafson samt en Tripadvisors toppchefer i Europa, Thomas Bangert.

– Förändringarna går väldigt snabbt, inte minst i resebranschen. I och med att den i högsta grad är digital tvingas aktörerna ständigt anpassa sig till nya snabba kast och satsa proaktivt för att ligga i framkant, säger Katarina Myrberg, chefredaktör för  Travel News.
Både SAS och Tripadvisor är exempel på aktörer som är en del av den snabba utvecklingen. SAS har nye vd:n ta tillbaka initiativet.
– Vi är glada över att ha lockat Rickard Gustafson, som till och med bokade om i almanackan för att vara med, till Travel News Studio. Det här är en fantastisk chans för alla som jobbar i resebranschen att höra honom live, ställa frågor samt mingla med honom i kaffepausen, säger Katarina Myrberg.
Med över 50 miljoner användarrecensioner och 45 miljoner besökare per månad kan Tripadvisor skryta med titeln världens största resesajt. Sajten har blivit en viktig maktfaktor inom reseindustrin och därigenom tvingat fram ändrade beteenden hos reseaktörerna. Därför tycker Tripadvisors Thomas Bangert att temat för höstseminariet är högintressant.
– Förändring är ett riktigt ledord för oss på Tripadvisor. Det enda som är konstant hos oss är just förändring.
Förutom SAS och Tripadvisor kommer Travel News Studio bjuda på en kunnig branschpanel, däribland Travel News uppskattade krönikör internetstrateg Ulrika Rudqvist och Flygstolens vd Linda Bjernstål, samt  ännu en talare med inspirerande budskap. Mer information kommer att presenteras löpande på travelnews.se och i nyhetsbrevet där även inbjudan till seminariet kommer att läggas ut. 
Det är andra året i rad som Travel News samlar branschens nyckelpersoner till ett höstseminarium. Liksom förra året inleds seminariet med en lunch kl 12. Därefter följer föredrag, kaffepaus och avlutas med vinmingel kl 17. 
 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024