Annons:

Lufthansa tillbaka som sponsor för Grand Travel Award

Grand Travel Award – resebranschens egen Oscarsgala – erbjuder ett unikt tillfälle för ett fåtal utvalda sponsorer att på ett personligt och annorlunda sätt nå resebranschen.

Det är därför med stolthet som Travel News åter välkomnar Lufthansa som en av huvudsponsorerna för 20-årsjubilerande Grand Travel Award 2012.

– Vi är väldigt glada över möjligheten som öppnats. Att det dessutom är 20-årsjubileum gör att det känns extra festligt att få vara delaktiga i detta viktiga event som samlar hela Sveriges resebransch, säger Kristina Öström, Lufthansas nordiska marknadschef.

Lufthansa har också mycket annat att fira under 2012. I juni börjar Lufthansa med direktflyg mellan Stockholm och Berlin två gånger dagligen, detta i samband med att Berlins nya storflygplats Willy Brandt (BER) invigs. Även Helsingfors och Bergen får direktlinjer till Berlin och totalt erbjuds 49 nya destinationer från Lufthansa nya

minihub.

– Vi storsatsar på en mycket inspirerande destination, Berlin är en fantastisk stad med oändliga möjligheter oavsett smak. Och vi kommer att ta chansen att visa det, bland annat under Grand Travel Award-galan, säger Kristina Öström.

En verklig trotjänare bland Grand Travel Awards sponsorer är First Card som ända sedan 1999 varit en av huvudsponsorerna, som bidrar till att möjliggöra den stora galakvällen.

– Grand Travel Award har för varje år stärkt sin position som branSchens ”happening of the year”. Affärsresesidan är en viktig del av First Card- konceptet, så för oss är det en självklarhet att vara en av huvudsponsorerna, säger Leo Olsson, Head of Commercial Cards på Nordea.

Grand Travel Award äger rum 22 februari på Grand Hôtel i Stockholm med 700 inbjudna gäster.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024