Annons:

Försäljningen slår rekord på TUR

Aldrig förr har det sålts så många resor på TUR. Med en satsning på bra erbjudanden såldes rekordmånga resor, trots tio procent färre besökare.

När TUR-mässan stängdes hade omkring 40 000 besök registrerats. Det är en tio procent färre än i fjol, men ändå såldes rekordmånga resor.
– Men med tanke på utgångsläget ändå en rätt bra siffra. Utställarna vågade inte satsa på samma sätt i år, framförallt på grund av skuldkrisen i flera euroländer. Mässan var drygt tio procent mindre än i fjol, vilket också avspeglar nedgången i hela branschen. Färre utställare attraherar färre besökare, så enkelt är det, säger mässansvarige Per Magnusson.
Utställarna hade sammanlagt 139 olika erbjudanden, vilket är sex gånger fler än i fjol. Med ett begränsat antal köp var det totala utbudet 14 626 erbjudanden, exakt hur många av dessa som såldes framgår dock inte av TUR:s pressmeddelande.
SJ hade det populäraste erbjudandet: biljett till valfritt resmål för 145 kronor. Airtours sålde kraftigt rabatterade biljetter och Resia sålde charterresor i samarbete med Apollo.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024