Annons:

Vinnaren i Summer Love-tävlingen utsedd – dags att rösta på bästa Summer of 69-låten!

Tomas Ledins klassiska I natt är jag din vann veckans omröstning i Travel News sommartävling under temat Summer Love. Lennart Paulsson belönas med en hotellweekend på nyöppnade Radisson Blu i Uppsala.

Det såg ut som en säker seger för Peter Lundblads tretaktare Ta mig till havet. Men i torsdags rasslade till i omröstningen och plötsligt stod Tomas Ledins  långsamt gungande ”I natt är jag din” som resebranschens favoritkärlekslåt. Bland de som nominerat den vinnande Ledinlåten har Travel News juryutsett  Lennart Paulsson på P&P Meetings som vinnare, eftersom han hade den bästa motiveringen. ”Tomas Ledins hitlåt ger ståpäls, handlar om heta sommarnattens drömmar och besvarad kärlek som ingen kan rubba”. Priset är en hotellweekend för två på nyöppnade Radisson Blu i Uppsala.

Nu drar tredje veckans nya omröstning i gång för de tio nominerade bidragen till Summer of 69 – gamla godingar från 70-talet och bakåt i tiden. Allt från Ted Gärdestad till Mungo Jerry och Ella Fitzgerald. Vem vinner? Det avgör du!

Gå in på travelnews.se/summertunes och lägg din röst genast. Omröstningen pågår till 24  juni. Där nominerar du också ditt bidrag till den sista tävlingsveckans omröstning: Swedish Summer. Travel News Summertune-tävling sker i samarbete med Radisson Blu och Park Inn by Radisson och på prisbordet finns hotellweekend för 2 personer på Radisson Blus hotell i Stockholm och Dubai.
travelnews.se/summertunes hittar du allt du behöver. Där röstar du på din Summer  of 69-favorit, lyssnar på bidragen via Spotify och nominerar dina bidrag till Swedish Summer.

 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024