Annons:

Reseprofiler blir partner för Connect Worldwide

Det globala GSA-bolaget Connect Worldwide har hittat en ny nordisk partner i kommunikationsbolaget Comvision, som knutit till sig flera välkända resebranschprofiler som Linda Schultz och Daniel Atteroth.

De tre mest kända företagen inom den globala general sales agent-världen, GSA, är Aviareps, Connect Worldwide och Discover the World. Connect Worldwide satsar nu på en större närvaro i Norden genom partnerskapet med kommunikationsbolaget Comvision, som därmed utvidgar sin verksamhet.

– Vi blir deras representant i Skandinavien. Det som är nytt är att vi kommer att sköta både försäljning och marknadsföring samt pr-arbetet under ett och samma tak. Vi på Comvision har lång erfarenhet av pr-arbete inom resebranschen och i Linda Schultz har vi en mycket erfaren person som leder marknads- och försäljningsarbetet, säger Comvisions vd och ägare Lars-Ola Nordqvist.

Linda Schultz är ett välkänt namn i resebranschen. Under många år arbetade hon med Delta Ai Lines och dessförinnan skötte hon marknads- och försäljningsarbetet för Continental och Marriott Hotels när dessa amerikanska företag etablerade sig på den svenska marknaden. Nu kommer hon att leda det nordiska teamet inom CWW Scandinavia. Till sin hjälp i Sverige kommer hon att ha Daniel Atteroth, som bland annat varit nordisk försäljningschef för Hilton. I Norge och Finland sköts den lokala närvaron av Lasse Hjorthen respektive Jukka Vuorio.

Bland Connect Worldwides globala kunder återfinns många amerikanska destinationer, hotellkedjor och destination marketing companies, DMC, exempelvis Las Vegas, delstaten Virginia och  Choice Hotels International. Men även andra internationella hotellaktörer som Thistle Hotels och Paradores. Ett nordiskt samarbete med Virginia har redan inletts. 

– Nästa steg för Connect Worldwide är att sprida budskapet att vi finns på plats att marknadsföra de kunder som vill synas i Norden. Men vi kommer även att satsa på nordiska kunder, som vi kan hjälpa ut i världen med hjälp av vårt globala nätverk, säger Linda Schultz och Lars-Ola Nordqvist på CWW Scandinavia.

Bild: Lars-Ola Nordqvist, ägare till Comvision, och Linda Schultz leder arbetet med CWW Scandinavia. 

 

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024