Annons:

Travel News startar betalwebb – läs hela tidningen på nätet

Alla Travel News betalprenumeranter kommer från denna vecka att kunna läsa allt material från månadsmagasinet direkt på nätet. Även de som inte är betalande prenumeranter kan ta del av artiklarna, men får då betala för artiklarna via sms.

–          Vi vill skapa ett mervärde för våra betalande prenumeranter genom att ge dem chansen att läsa allt från tidningen även på nätet. Hittills har vi bara lagt ut valda delar av tidningen på travelnews.se gratis för alla besökare. Men vi vet att många av våra prenumeranter ofta är på resande fot, då kan de enkelt komma åt artiklarna, vilket man blir genom att bli medlem i Travel News Plus, säger Katarina Myrberg, chefredaktör på Travel News.

Under hösten kommer Travel News även att lägga ut exklusivt digitalt material vid exempelvis Resebyråtoppen för  prenumeranterna i Travel News Plus.

–          Om du i dag bara läser travelnews.se på webben och vill bli prenumerant eller har ett kostnadsfritt exemplar av månadsmagasinet, så erbjuder vi ett rabatterat prenumerationspris för att ta del av fördelarna i Travel News Plus.

Precis som tidigare kan dock samtliga läsare på travelnews.se ta del av bland annat de dagliga nyheterna, månadens stora personintervju och vissa reportage.

–          Allt som varit öppet för alla att läsa tidigare är fortfarande öppet. Men vi vill visa att TN innehåller så mycket mer angeläget material. Att erbjuda sms-betalning för enstaka artiklar är också ett sätt att få läsarna som bara läser oss på webben att ”provsmaka” på tidningen, säger Katarina Myrberg.

De senaste och mest intressanta betalartiklarna kommer alltid att finnas väl synliga på webben, allt från de stora kartläggningarna som Travel News gör till intervjuer, krönikor och branschreportage. Du hitar dem i vår Travel News Plus-ruta.

 

 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024