Annons:

Näringsminister Annie Lööf gästar Grand Travel Award

Nu i veckan blev det klart att näringsminister Annie Lööf deltar i branschseminariet Travel News Studio, som hålls i samband med Grand Travel Award 13 februari.

Vid förra årets Grand Travel Award lyckades Travel News locka dit infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd som talare och prisutdelare . Det var första gången som en minister ur regeringen besökte resebranschens egen Oscarsgala.

Och i år fortsätter traditionen. Näringsminister Annie Lööf kommer att medverka som en av fyra talare under branschseminariet Travel News Studio. Hon lanserade den nationella innovationsstrategin i november.

–          Eftersom temat för Travel News Studio fokuserar på entreprenörskap och modet att tänka nytt passar näringsministern perfekt in i detta sammanhang. Vi är så glada över hennes närvaro, vilket också visar att våra branschseminarier håller högsta klass, säger Travel News chefredaktör Katarina Myrberg.

Utöver Annie Lööf är det en högklassig trio som kommer att stå på scenen i Vinterträdgården på Grand Hôtel 13 februari under branschseminariet. Norwegians vd Björn Kjos, den nordiska resebranschens mest omtalade person just nu, deltar liksom Travelstarts grundare, internetreseentreprenören Stephan Ekbergh och konsulten Lisa Ekström, med 20-årig chefserfarenhet från SAS och att få medarbetare att tänka i nya banor. Moderator är Cissi Wallin, Sveriges kvinnliga stjärnskott i de sociala medierna och som verkar som krönikör, debattör samt tv- och radioprofil. 

–          Det är självklart att vi är extra glada över att så många spännande och intressanta kvinnor kommer att ta plats på scenen i år. Vi hoppas på en intressant och inspirerande eftermiddag, säger Katarina Myrberg.

Biljetterna till Travel News Studio som inkluderar kvällens prisutdelningsgala med drick, buffé, underhållning och prisutdelningen kostar  1495 kronor exkl moms. Du bokar din plats på www.grandtravelaward.se.

I mån av plats släpps biljetterna enbart för galakvällen närmare Grand Travel Award.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024