Annons:

Tobago ny sponsor för Grand Travel Award

Tobagos turistråd är ny huvudsponsor för Grand Travel Award vid sidan av First Card, som firar 15-årsjubileum som Grand Travel Award-sponsor.

Grand Travel Award – resebranschens egen Oscarsgala – erbjuder ett unikt tillfälle för ett fåtal utvalda sponsorer att på ett personligt och annorlunda sätt nå resebranschen.

 

Det är därför med stolthet som Travel News välkomnar Tobagos turistråd som en av årets huvudsponsorer. Den karibiska destinationen kommer att sätta sin prägel på kvällens gala för de 700 gästerna.

– Intresset för Karibien som resmål växer kraftigt bland svenskarna. Tobago ser stor potential på den svenska marknaden framöver. Att få vara med på Grand Travel Award ger oss chansen att visa upp oss för hela  den svenska resebranschen, säger Christine Engen, Skandinavienchef för Tobagos turistråd.      

En verklig trotjänare bland Grand Travel Awards sponsorer är First Card som varit huvudsponsor sedan 1999 och  bidrar till att möjliggöra den stora galakvällen.

– En stor del av First Cards verksamhet bygger på samarbetet med resebyråerna. Av den anledningen är det är självklarhet att vara med på Sveriges viktigaste resebyråhändelse, säger Leo Olsson, head of commercial cards på Nordea

 

Grand Travel Award äger rum 13 februari på Grand Hôtel i Stockholm med 700 inbjudna gäster. Dagen inleds med branschseminariet Travel News Studio med talarna Björn Kjos, Norwegian, Stephan Ekbergh, Travelstart, Annie Lööf, näringsminister och projektkonsult och mentorn Lisa Ekström.

Anmäl dig till TN Studio och galakvällen på www.grandtravelaward.se.

Biljetterna enbart till galakvällen släpps i början på februari.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024