Annons:

Wenche Authén blir affärsutvecklingschef på TheCard

TheCard förstärker ledningsgruppen när Wenche Authén tillträder som affärsutvecklingschef.

Wenche Authén har arbetat som konsult på TheCard sedan 2011 där hon varit projektledare för utvecklingen av företagets nya affärssystem. Tidigare har hon bland annat arbetat med att ta fram Diners TAC och hon har även lång erfarenhet från resebranschen. Senast kommer Wenche från Linköpings Kommun där hon arbetat som näringslivscoach.

 – Det är en otroligt rolig utmaning att få ta klivet in i TheCards ledningsgrupp då TheCard just nu är inne i ett väldigt spännande expansivt skede. Jag är övertygad om att min långa erfarenhet från både resebyråbranschen och kortbranschen kan tillföra mycket, både till kunder och medarbetare, säger Wenche Authén.

Wenche Authén tillträder sin nya tjänst den 2 maj.

– Vi är mycket stolta över att ha rekryterat Wenche. Det är ett strategiskt steg i vårt arbete att nå ut till en bredare marknad. Som affärsutvecklingschef kommer Wenche att ansvara för paketeringen av våra produkter och tjänster. Under året kommer vi att fortsätta det strategiska arbetet, där fler rekryteringar kommer att vara en viktig del, säger Bo Gustafson, tillförordnad vd på TheCard.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024