Annons:

De är flygvärdinnornas värsta passagerare

3 000 flygvärdinnor fick frågan vad de helst slapp genomlida på resan, här är svaren.

Svaren kommer från en enkät utförd på Facebook av sajten smartertravel.com

Förutom att flygvärdinnorna önskade en högre artighetsgrad från passagerarna, som ett tack här och där eller att passageraren tar ut lurarna ur öronen när de tar upp dennes beställning, så fanns det också beteenden som flygvärdinnorna helst ville slippa.

Hygienskötsel som tånagelsklippning borde ske bakom lykta dörrar enligt enkäten. Inte heller rensning av tänderna med tandtråd eller rengörning av hårborsten, är tro det eller ej, önskvärt i kabinen. Några av svaren gällde folk som går barfota i gången och in i toaletterna, ”vattnet inne på toalettgolvet är inte vatten”, lät det.

Blöjbyte är för den delen inte heller så välkommet att göra på sätena. Att låta barnen sitta med sina kompisar på samma rad och underhålla varandra utan någon vuxen är kanske bekvämt för de vuxna i fråga, men flygvärdinnor är inte barnvakter och att det kan vara farligt ur ett säkerhetsperspektiv, små barn kan till exempel inte sätta på sig syrgasmasker själva. Föräldrar till sockerhöga barn utan stimulerade leksaker är inte heller så populära.

Håll dina händer för dig själv, ett av det som flygvärdinnorna stör sig på mest är passagerare som rör, petar eller klappar på dem. En ”anti-berörings-policy” är för många inte förhandlingsbart, prova istället med ett ”ursäkta mig”, skriver en av flygvärdinnorna.

Källa: Göteborgsposten/smartertravel.com

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024