Annons:

Stockholms Visitors Board får ny kongresschef

Karin Mäntymäki är ny chef för Stockholm Convention Bureau, affärsområdet Möten & Kongresser inom Stockholm Visitors Board.

Karin Mäntymäki kommer senast från en tjänst som Chef för Kongresser och Guest Events på Stockholmsmässan. Hon efterträder Henrik von Arnold som slutar den 1 oktober.

– Karin är en drömrekrytering för posten som chef för Möten och Kongresser. Hon har ett brett internationellt nätverk och är en känd profil i svensk mötesbransch. Hon är driven och resultatinriktad och blir ett starkt kort i att utveckla Stockholm som mötesstad, säger Peter Lindqvist VD på Stockholm Visitors Board i ett pressmeddelande.

Karin har lång erfarenhet av internationella evenemang på både strategisk och operativ nivå. Hon har varit ansvarig för så väl driften av kongresser och i Stockholmsmässans ledningsgrupp som chef för kongressavdelningen.

Hon var en av grundarna till Green meetings Industry Council (GMIC Sweden) och är för närvarande ordförande i MPI Sweden.

– Stockholms varumärke är starkt, men konkurrensen framöver är hård. Det starka samarbetet inom mötesbranschen är en styrka, men för att lyckas framöver behöver vi hitta nya vägar och satsa på fler av Stockholms profilområden för att utveckla destinationen och stärka Stockholms position, säger Karin Mäntymäki

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024