Annons:

Clarion Hotel Arlanda Airport anställler Therese Öhlin

Clarion Hotel Arlanda Airport har nyligen tillsatt Therese Öhlin som ny Passion Coach. I sin nya roll kommer Therese arbeta dedikerat utifrån visionen om att öka livskvaliteten för såväl gäster som medarbetare.

“Culture is king”, som Petter Stordalen själv brukar uttrycka det, och inom Clarion Hotel har man länge satsat på företagskulturen. Nu tar hotellkedjan det hela ett steg längre och anställer en Passion Coach på varje hotell.

På Clarion Hotel Arlanda Airport har Therese fått det prestigefulla uppdraget. Tillsammans med Clarion Hotels Director of Passion, Frida Pålsson Werntoft, ska hon arbeta aktivt med att utveckla medarbetarna i det dagliga arbetet samt tillämpa nya unika sätt för att nå ännu fler talanger.

– Vi vill vara Arlandas bästa arbetsplats och då behövs en stark företagskultur där vi attraherar medarbetare med olika bakgrunder, kompetens och personlighetstyper. Therese ansvarar för att vi ger alla möjlighet till personlig utveckling och vässar vår passionerade serviceleverans, så att varje medarbetare kan bli den absolut bästa versionen av sig själv. Hon är också den som ser till att vi i vardagen fångar upp kollegor, firar framgång och arbetar över avdelningarna. Therese gör allt från hjärtat och därför är hon perfekt för det här uppdraget, säger Pernilla Johansson, VD på Clarion Hotel Arlanda Airport

– Clarion har en fantastisk hotellportfölj, men det är viktigt att förstå att det är människorna som skapar skillnaden och inte vår hårdvara. Dagens gäster vill inte bara ha service, de vill ha personlig service levererad av passionerade medarbetare, säger Frida Pålsson Werntoft.

En kommentar

  1. Tinnatravel: Grattis Therese o Clarion - ser fram emot att träffas i nov. !