Annons:

Annons:

Linköping får nytt livsstilshotell

Våren 2018 slår The Box Hotel slår upp dörrarna i Linköping. Hotellet kommer att ansluta sig till Best Western Hotels & Resorts.

The Box Hotel byggs i anslutning till det expansiva området kring Saab Arena med närhet till flygplats, resecentrum och city. Hotellet ska ha 176 rum, konferens, bar, restaurang och SPA. Best Wester skriver vidare i ett pressmeddelande att man har lagt ”stort fokus på att utveckla ett unikt och nytänkande koncept som skiljer sig från existerande hotell i Linköping”.

– Vi är glada och stolta över att The Box Hotel blir en del av Best Western. Vår ambition är att erbjuda personliga och unika upplevelser och The Box Hotel symboliserar detta genom sitt nytänkande och intressanta koncept. Linköping är dessutom en destination som utvecklas väldigt positivt och det är därför extra glädjande att kunna erbjuda tre attraktiva hotell på marknaden, säger Best Westerns Sverigechef Johan Michelson i en kommentar.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019