Annons:

Annons:

Linköping får nytt livsstilshotell

Våren 2018 slår The Box Hotel slår upp dörrarna i Linköping. Hotellet kommer att ansluta sig till Best Western Hotels & Resorts.

The Box Hotel byggs i anslutning till det expansiva området kring Saab Arena med närhet till flygplats, resecentrum och city. Hotellet ska ha 176 rum, konferens, bar, restaurang och SPA. Best Wester skriver vidare i ett pressmeddelande att man har lagt ”stort fokus på att utveckla ett unikt och nytänkande koncept som skiljer sig från existerande hotell i Linköping”.

– Vi är glada och stolta över att The Box Hotel blir en del av Best Western. Vår ambition är att erbjuda personliga och unika upplevelser och The Box Hotel symboliserar detta genom sitt nytänkande och intressanta koncept. Linköping är dessutom en destination som utvecklas väldigt positivt och det är därför extra glädjande att kunna erbjuda tre attraktiva hotell på marknaden, säger Best Westerns Sverigechef Johan Michelson i en kommentar.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018