Annons:

Annons:

Slipp undra var bussen är

Swebus lanserar nu en första version av en ny mobil positioneringstjänst som innebär att passagerare kan se var Swebus expressbussar befinner sig.

Swebus lanserar första versionen av ”Hitta bussen”, en mobil positioneringstjänst för resenärer som vill veta var deras buss är. Den visar på en Google-karta var alla Swebus expressbussar i trafik befinner sig.

– Med “Hitta bussen” kan resenärer via mobilen ta reda på exakt var deras buss är och bedöma hur lång väntetid det är kvar till ombordstigning, säger Christel Grip, presschef på Swebus, i ett pressmeddelande.

Första versionen är i betaversion vilket innebär att det fortfarande kommer att ske en utveckling av tjänsten. Swebus ber därför passagerare att skicka feedback och förbättringsförslag till dem.

– Vi har märkt att resenärer blir allt mer vana att använda den här typen av positioneringstjänster av fordon, främst kanske när de beställer taxi, säger Christel Grip. Man vill kunna bilda sig en uppfattning hur lång väntetid det är, säger säger Christel Grip.

Tjänsten hittar du på www.swebus.se/express/hitta-bussen.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Sales Executive Leisure till Norwegian Air Shuttle ASA
Sista ansökningsdag:
30 november 2018
Vi söker Event Sales Manager till CWT MEETINGS & EVENTS
Sista ansökningsdag:
20 november 2018
Säljchef Resia Företag Västerås & Eskilstuna
Sista ansökningsdag:
25 november 2018
Regional Säljchef Resia Företag Södra Sverige & Köpenhamn
Sista ansökningsdag:
26 november 2018
Greek National Tourist Organisation seeks 2 local employees
Sista ansökningsdag:
26 november 2018