Annons:

Tora blir vice VD för en vecka på Skånes Djurpark

Mellan 4 och 10 augusti har Skånes Djurpark en ny tillfällig vice VD. Snart 20-åriga Tora Paulsson ska följa VD Glenn André Viste Bøe och prova på hur det är att leda arbetet i parken. Till sitt förfogande finns även en budget på 50 000 kronor för att kunna genomföra någon av vice VD:ns hjärtefrågor, enligt ett pressmeddelande.

Det nya initiativet i Skånes Djurpark ska ge unga talanger chansen att prova på hur det är att leda arbetet i parken. Arbetet som vice VD har de anställda fått ansöka om, och de har skriftligen fått ange någon hjärtefråga som de vill driva under sin vecka som ledare.

Det var inte svårt för vinnaren till Tora Paulsson att komma med förslag till idéer som att vilja genomföra, men vad budgeten på 50 000 kronor ska användas till kommer veckan som vice VD att utvisa. I tre år har hon arbetat som äventyrare har bred erfarenhet av organisationen genom att ha testat så gått om alla olika positioner i parken.

– Att få möjlighet att prova en så här spännande roll i kombination med att göra något man verkligen brinner för, och där jag dessutom kan vara med och göra skillnad, är en spännande utmaning. Jag vill utveckla mitt ledarskap och nu få jag möjlighet att känna på hur det är på riktigt, säger Tora Paulsson.

Detta initiativ är något som Skånes Djurpark planerar att genomföra två gånger om året. Sedan tidigare finns Storbjörnsakademin i parken. Där får två unga ledartalanger per år möjligheten att gå parkens sex månader långa interna utbildning där delar av utbildningen är förlagd i nöjesparkernas huvudstad Orlando.

– Vi vill göra något för att lyfta och sporra unga talanger i Skånes Djurpark. Från onsdag kommer Tora att vara Sveriges yngsta parkchef, och min högra hand i en vecka. Hon ska vara med på alla mina uppgifter, mina möten externt och internt och hon ska även få ta en del beslut, säger Glenn André Viste Bøe i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024