Annons:

Annons:

Etraveli rekryterar it-chef

Mikael Örtelind blir ny CTO på Etraveli. Han har precis avslutat ett uppdrag för Volvo Cars i Kina.

Etraveli vill bli Europas största resebolag inom flygresor online. Som en del i den målsättningen rekryterar onlineresebyrån Mikael Örtelind som ny chief technology officer, CTO. Han har tidigare varit vd på it-bolagen Omegapoint Göteborg AB och Guide Market Solutions AB.

Nu får han det koncernövergripande ansvaret för den tekniska utvecklingen av varumärken som Flygresor.se, Gotogate och Seat24.

– Min uppgift blir att tillsammans med mina it-kolleger skapa de tekniska förutsättningarna för den fortsatta globala expansionen. Vi ska fortsätta ligga i teknisk framkant och kommer ha ett fortsatt stort behov av att rekrytera många nya talanger, säger Mikael Örtelind i ett pressmeddelande.

Han har precis avslutat ett uppdrag för Volvo Cars – Global Engine, där han ansvarade för it-implementationen på Volvos nya motorfabrik i Zhangjiakou, Kina.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019