Annons:

I höst kan du tågluffa i Danmark med SJ:s kort

Nu lanserar SJ Tågluffarkort höst. Tågluffarkortet är giltigt i sju dagar och ger tillgång till obegränsat resande på SJs tåg. Reseperioden pågår mellan den 25 oktober och 14 november. I höst gäller tågluffarkortet även för resor till Köpenhamn vilket gör det möjligt för resenärerna att kombinera besök runt om i Sverige med storstadsliv i Danmark, enligt ett pressmeddelande.

Höstens tågluffarkort följer på succén med tågluffarkortet som SJ lanserade för sommarperioden i år. Den stora efterfrågan på sommarens tågluffarkort, det ökande intresset för klimatsmarta resor på hemmaplan och inspel från resenärer har bidragit till att SJ nu väljer att lansera ett tågluffarkort för hösten.

– På SJ är vi övertygade om att intresset för tågluffarkort och klimatsmart resande är här för att stanna. Vi har lyssnat på våra resenärer och därför fortsätter vi nu att utveckla produkten, den här gången med resor till Köpenhamn, säger Mats Almgren, affärsområdesdirektör kommersiell trafik i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024