Annons:

Nytt forum för arbetssökande och permitterade i besöksnäringen

Corona har slagit hårt mot hela besöksnäringen och många har blivit arbetslösa eller permitterade. Behovet av att träffas, nätverka, dela erfarenheter, bolla idéer och tankar är mycket stort. Därför startas nu ett nytt forum på Södra Teatern, Mosebacke Torg, varje onsdag 10.00 – 12.00. Första tillfället är onsdag 26:e augusti, enligt ett pressmeddelande

Initiativtagare till det nya forumet är Maria Wikström och Niclas Ingwall, både med lång och bred erfarenhet från besöksnäringen.

– Vi ser att det finns ett behov för detta, då många har hamnat i en ny besvärlig situation och gärna vill dela detta med andra på ett lätt sätt, säger Maria Wikström i ett pressmeddelande.

Idén är att ha en plats där man får komma och träffa andra i samma situation, nätverka och se vilka möjligheter som man kan hitta tillsammans.

– Vi vill skapa en kravlös mötesplats där du kan komma som du är, dricka en kopp kaffe och nätverka eller sitta vid datorn. Valet ska vara den enskilda individens, säger Niclas Ingwall

Som plats för forumet föll valet på Södra Teatern som erbjuder bra mötesmöjligheter, fina lokaler och har ett centralt läge.

– Vi på Södra Teatern blev väldigt smickrade när vi fick frågan om vi ville vara partner för forumet, för vi vet att alla behöver ett sammanhang. Människorna i besöksnäringen är så sociala och behöver energi av andra. Så det ska bli roligt att få huset fullt av energifyllda människor från vår bransch, säger Marina Grönqvist, försäljningschef Södra Teatern.

Första tillfället är onsdag 26/8 2020 mellan kl 10.00 – 12.00, därefter varje onsdag samma tid. Forumet är kostnadsfritt med gratis kaffe och wifi som Södra Teatern bjuder på. Givetvis följer vi FHM´s rekommendationer. Föranmälan sker till initiativtagarna via PM på Linkedin.

En kommentar

  1. MatthewMem: Хороший интернет магазин интимных товаров и секс игрушек, можете нормальные вещи насмотреть и купить https://sex-shop-kiev.com.ua/
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024