Annons:

Henrik Sköld-Johansson blir ny vd på Aspenäs Herrgård

Efter många års erfarenhet som vd i hotellbranschen ser nu Henrik Sköld-Johansson fram emot att få driva och utveckla Aspenäs Herrgård. - Framtiden ser mycket ljus ut, säger Henrik i ett pressmeddelande.

Henrik kommer närmast från rollen som Regionchef på Air Leap inom flygindustrin. Bakom sig har han även Scandic Hallandia i Halmstad samt Comfort Hotel Nouveau i Helsingborg där han agerat vd. 

– Det ska bli fantastiskt att få driva och utveckla Aspenäs Herrgård, en av Västsveriges mest anrika hotell och konferensanläggningar. Såklart har vi som hela besöksnäringen haft en svår tid under pandemin, men framtiden ser mycket ljus ut och bokningsflödet av konferenser, privatboende och bröllop ökar för varje dag. Hotellet har ett unikt läge vid sjön Aspen bara 2 mil utanför pulsen på Avenyn i Göteborg,” säger Henrik Sköld-Johansson i ett pressmeddelande. 

– I Henrik har vi fått en mycket erfaren och säljinriktad VD som ytterligare kan positionera och utveckla Aspenäs Herrgård i den riktning vi önskar, säger Tobias Ekman från Nordic Hotel Consulting, i ett pressmeddelande. 

Aspenäs Herrgård är en konferens och hotellanläggning med 112 rum och drygt 30 möteslokaler i Lerum strax utanför Göteborg.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024