Annons:

Nils van der Poel ny ambassadör och affärsutvecklare på SkiStar

För att ta nästa steg från liftbolaget SkiStar till fjällturismbolaget året runt anlitas den flerfaldiga OS-guldmedaljören och idrottspersonligheten Nils van der Poel som ambassadör och medlem i SkiStars fjällandslag. Dessutom kommer Nils att bidra till affärs- och konceptutvecklingen av bland annat SkiStars sommarsatsning Sports & Adventures samt klädmärket EQPE, enligt ett pressmeddelande.

– Som skridskoåkare spenderade jag stora delar av försäsongen på en av SkiStars anläggningar för att kunna bedriva högkvalitativ träning. Det var en perfekt träningsmiljö för mig under vårvintern och sommaren. Det var dessutom ett perfekt ställe att förgylla vilodagarna på. Därför känns det så häftigt att få vara med och utveckla den miljön ytterligare. Det ligger mig varmt om hjärtat, säger Nils van der Poel i ett pressmeddelande.

Vid sidan av ambassadörsuppdraget kommer Nils även att arbeta med affärs- och konceptutveckling kring SkiStar Sports & Adventures och klädmärket EQPE, delta i utvecklingen av olika camps och events samt föreläsa i olika sammanhang för SkiStars olika målgrupper.

– Vi är väldigt glada att Nils valt att samarbeta med och hos oss på SkiStar. Han är en stor idrottspersonlighet som har starka värderingar kopplat till idrott och hälsa och det ska bli lärorikt för oss att få ta del av Nils kompetens och värdefulla idéer. Tillsammans kan vi vidareutveckla vår roll som den ledande semesterarrangören för Skandinavien och fortsätta att skapa minnesvärda fjällupplevelser för våra gäster, säger Stefan Sjöstrand, vd på SkiStar AB i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024