Annons:

Här är de nominerade till bästa spahotell i Göteborg

Här är de nominerade i kategorin "Bästa spahotell" i Göteborg. Den 11 september på Travel News Business Forum 2023 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kategori: Detta är ett romantiskt hotell för dig som tycker om att gå runt i morgonrock. Det finns inget bättre än massage och varmt porlande vatten. Men det ska också finnas ett fräscht gym och en bastu som är beroendeframkallande. Torr- och ångbastu förstås. Efter en helg här har din höga puls gått ner och ditt välbefinnande gått upp. Du är här med din partner eller ditt tjej- eller gubbgäng. Och ja, ni hinner även spela lite padel och gå en lång promenad.

Arken Hotel & Art Garden Spa

The “earth” without “art” is just “eh”. Lite så känner vi på Arken Hotel & Art Garden spa, beläget längst ut på klipporna vid Göteborgs hamn. Här blir du ett med havet, konsten och naturen och inser att små detaljer spelar stor roll. Gå på upptäcktsfärd i morgonrock medan du väljer och vrakar mellan hotellets sagolika oaser för bad, bastu och avkoppling. Spat är helt mobilfritt så att du kan koppla av till hundratjugo procent.

Gothia Towers

Tornen som har allt och lite till. Med sina 23 våningar, 1200 hotellrum och fem barer står Gothia Towers som en stadig favorit mitt i centrala Göteborg. Ett anpassningsbart hotell som är lämpligt för såväl möhippan som spakvällen eller konferensen. Det är du som sätter kronan på verket.

Jacy’z

ESS-gruppens senaste tillskott är något utöver det vanliga. En skyskrapa med 28 våningar fylld med barer och restauranger som förstås också innehåller ett stort spa i den absolut högsta divisionen. Affärsidén är att när du väl är innanför Jacy’z väggar ska du helst inte lämna huset förrän du checkar ut efter minst två dygn. Den viktigaste faktorn för att hålla kvar dig är Pachanga, hotellets pool club i två våningar med Miami-vibbar och lekfull stämning. Vill du ha lugn och ro finns det bättre platser, hos Jacy’z är det alltid fest.

Marstrands Havshotell

Mindre än en timme från Göteborg finner du bohuslänsk avkoppling i form av ett salt spa och överraskade mat i Ottos Vardagsrum & Kök. Här finns dessutom 15 event- och konferenslokaler med plats till upp till 250 gäster. Med andra ord så är Marstrands Havshotell perfekt plats för samling och inspiration nära havet.

Förra året vann Sankt Jörgen Park kategorin årets Spa. Vem som vinner i år berättar vi den 11 september.

Sankt Jörgen Park

På Sankt Jörgen Park får du inte tråkigt. Kickstarta hösten på ett roligt sätt tillsammans med familjen, kollegorna eller solo. Spendera tid i hotellets 2 000 m² stor spa- och sportklubb innan du intar verkligheten med ny energi. Låt sedan smakerna dansa i munnen på restaurang Inez & Ernst. Bussanslutning till centrala Göteborg finns utanför entrén och resan tar 15 minuter.

Treetop Spa Hangout & Hotel

Träd in i en värld bland trädtopparna. Här kunde du lika gärna ha befunnit dig på Hawaii, men läget är en sju minuters bilresa från Göteborg. Det känns lyxigt. Treetop Spa Hangout & Hotel är en naturlig skönhet och erbjuder utomhus- och inomhuspool, restaurang och hela fyra stycken barer. Med utsikt till Göteborg.

Vem som vinner Wilhelmina Skogh-priset i kategorin ”Bästa affärshotell” i Göteborg utse av en hemlig grupp bestående av experter på staden och utsända från Travel News och vår systertidning RES. Har du synpunkter på nominerade och vem som ska vinna går det utmärkt att höra av sig till juryns ordförande Viggo Cavling.

Här är de andra kategorierna:

Här är de nominerade till Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Göteborg

Här är de fem bästa hotelldirektörerna i Västra Götaland

De är bäst på housekeeping i Västra Götaland

Här är de fem bästa hotellreceptionerna i Västra Götaland

De kan vinna Wilhelmina Skogh-priset i nya kategorin Best Performance Online

Affärshotellen i Göteborg som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset

Fler kategorier presenteras inom kort.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024